«Santa Run» στα Βριλήσσια για τη στήριξη του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»
Αθλητισμός

«Santa Run» στα Βριλήσσια για τη στήριξη του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων πρόκειται να διοργανώσει «Αγώνα Δρόμου Υγείας» 5 χλμ. και 1 χλμ. Ο αγώνας δρόμου θα ονομαστεί «Santa Run Βριλήσσια» και θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα.

«Santa Run Βριλήσσια»

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:00, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Αναλήψεως.

Θα συμμετάσχουν o Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας», ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων «Η Αλληλεγγύη», τα σχολεία, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, ενήλικες και παιδιά από τα Βριλήσσια και από την ευρύτερη περιοχή.

Η απόσταση στη μεγάλη διαδρομή θα είναι 5.000 μέτρα και για τα παιδιά 1.000 μέτρα.

Αναλυτικά οι διαδρομές:

  • Η απόσταση της μεγάλης διαδρομής 5.000 μέτρα έχει ως εξής:
    Εκκίνηση πλ. Αναλήψεως – Εθν. Αντιστάσεως – 28ης Οκτωβρίου – Πλαταιών – Υμηττού – Κονίτσης – Κύπρου – Εθν. Αντιστάσεως και τερματιμός πλ. Αναλήψεως.
  • Η απόσταση της μικρής διαδρομής 1.000 μέτρα έχει ως εξής:
    Εκκίνηση πλ. Αναλήψεως – Εθν. Αντιστάσεως – 28ης Οκτωβρίου – Φλωρίνης – Κύπρου – Εθν. Αντιστάσεως και τερματιμός πλ. Αναλήψεως

Δηλώσεις συμμετοχής:

Γραφείο ΠΑΟΔΗΒ, Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου), έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 (τηλ. επικοινωνίας 210 8101510, 210 8101511, e-mail: [email protected], website: www.vrilissia-arts-sports.gr).

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο σημείο αφετηρίας μέχρι και μισή ώρα πριν την ώρα έναρξης.

«Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε με την συμμετοχή σας αυτή μας την προσπάθεια! Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και καθαριστικά είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο» τονίζει .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet