Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Χριστουγεννιάτικη δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι

0
132 Προβολές

Την 32η εορταστική δράση διθάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Η αγροτική διοργάνωση του Δήμου αποτελεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «το καθιερωμένο ραντεβού των πολιτών με τις ελληνικές γεύσεις και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όλα αρίστης ποιότητας και σε τιμές προσιτές».

Την επιτυχημένη δράση που καθιέρωσε το 2012 ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με στόχο την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων πολιτών, έχει αγκαλιάσει το καταναλωτικό κοινό που, όπως τονίζει ο Δήμος, σε σταθερή βάση επιλέγει τη δράση εγχώριων προϊόντων του Δήμου για τις αγορές του.

Η 32η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 50 παραγωγοί με πάνω από 150 προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν, σύμφωνα με τον Δήμο, ελεγχθεί και προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης.

Στη συγκεκριμένη εορταστική δράση, την τιμητική τους θα έχουν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά εδέσματα. Μεταξύ άλλων, θα προσφερθούν ξηροί καρποί, κάστανα, μανιτάρια, ρόδια, καθώς και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αγουρέλαιο φετινής παραγωγής.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στα τηλ. 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up