18 νέοι εργαζόμενοι εντάχθηκαν στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

18 νέοι εργαζόμενοι εντάχθηκαν στον Δήμο Αμαρουσίου

Δεκαοκτώ εργαζομένους που απορρόφησε στις υπηρεσίες του ο Δήμος Αμαρουσίου καλωσόρισε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πατούλης, σε συνάντηση που είχε μαζί τους με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης, καλωσόρισε δύο εργαζομένους της λυθείσας εταιρίας «Άθμονο Ακινήτων Α.Ε. – ΟΤΑ» στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου. Οι εργαζόμενοι τοποθετήθηκαν, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, σε πρωσοποπαγείς θέσεις, αντίστοιχες των τυπικών τους προσόντων, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταφοράς τους στη βάση της έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντίστοιχα, μετά την αίσια έκβαση των δικαστικών αγώνων 16 εργαζομένων ΑμεΑ, προσπάθεια που, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τελεσφόρησε με τη στήριξη της διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του δημάρχου σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, εντάχθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

«Καλωσορίζουμε τους νέους εργαζομένους που εντάσσονται στο δυναμικό του Δήμου μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα καθήκοντά τους. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων μας, στο δικαίωμά τους για σταθερή εργασία. Σε δύσκολες εποχές είμαστε ευτυχείς πουοι προσπάθειες μας συνεχίζουν να οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα» δήλωσε ο δήμαρχος κατά την υποδοχή τους.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον κ. Πατούλη, που, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «στηρίζει τις διεκδικήσεις και τον αγώνα τους και βρίσκεται κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν».

Στην υποδοχή των νέων εργαζομένων του Δήμου παρέστη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γιώργος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet