Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Ψυχικό
Κοινωνία

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Ψυχικό

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού θα φωταγωγηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στην A΄ πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell), από τις 16:00 έως τις 19:00.

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος ανάβει το χριστουγεννιάτικο δένδρο και μοιράζεται τη Δύναμη μιας Ευχής. Παράλληλα, προσκαλεί τους πολίτες στη μεγάλη αυτή γιορτή που τη φετινή χρονιά στηρίζει το έργο του Make-Α-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος).

Τα αστέρια με τις ευχές που θα δημιουργήσουν τα παιδιά στον 40ό Αγώνα Δρόμου θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο που θα φωτιστεί στη μεγάλη γιορτή.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Γιάννης Σαββιδάκης σε μία συναυλία γεμάτη τραγούδια από το χριστουγεννιάτικο CD του «Τα Χριστούγεννα της Αρετής» και άλλες γνωστές του επιτυχίες.

Θα παρευρεθούν επίσης η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, παίκτες από το τηλεοπτικό show Survivor και πολλοί ακόμα γνωστοί καλλιτέχνες.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «με τη Δύναμη μιας Ευχής τρέχουμε από τον 40ο Αγώνα Δρόμου στη μεγάλη γιορτή της φωταγώγησης του δένδρου του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet