Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Συνάντηση δημάρχου Βριλησσίων με δ/ντές τραπεζών για τη Βιώσιμη Κινητικότητα

0
681 Προβολές

Συνάντηση εργασίας με τους διευθυντές των τοπικών τραπεζικών υποκαταστημάτων είχε σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 11 το πρωί, στο γραφείο του, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις προβλέψεις του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι συμβολής των καταστημάτων των τραπεζών της πόλης των Βριλησσίων στην επιτυχή και εύρυθμη λειτουργία του Σχεδίου και στην επίτευξη του τελικού στόχου, να είναι, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «τα Βριλήσσια ένα ήσυχο προάστιο, με ήπια κυκλοφορία και μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους».

Στην ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται, επίσης:

«Ο Δήμος Βριλησσίων, για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια, εκπονεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για την πόλη μας και την καθημερινότητα των δημοτών σε αυτήν.

»Το σχέδιο της Κυκλοφοριακής Μελέτης, που τέθηκε σε εκτεταμένη δημόσια διαβούλευση, με εντυπωσιακή συμμετοχή των πολιτών, περιλαμβάνει ολιστικές παρεμβάσεις στα θέματα κυκλοφορίας, στάθμευσης των αυτοκινήτων αλλά και κίνησης πεζών και ποδηλάτων, με στόχο την οδική ασφάλεια, την ήπια μετακίνηση, τις ήσυχες γειτονιές και την καλύτερη ποιότητα ζωής στα Βριλήσσια».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up