Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Με αναφορές στα ταξίδια Πατούλη απαντά ο Καραμέρος στον Δήμο Αμαρουσίου

0
322 Προβολές

Συνεχίζεται, σε πολύ υψηλούς τόνους, η αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου και του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, με αφορμή τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι.

Ο αντιπεριφερειάρχης, ως απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, επιλέγει την αναφορά στα ταξίδια του κ. Πατούλη στο εξωτερικό, τα οποία, όπως σημειώνει, πληρώνουν οι φορολογούμενοι Έλληνες.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καραμέρος αναφέρει:

Μόνιμα σε διακοπές και ανάξιος της ιστορίας του Αμαρουσίου ο μπιζιμπόντης κ. Πατούλης

Αποτελεί όνειδος για την Αυτοδιοίκηση ο μπιζιμποντισμός και η αμετροέπεια του κ. Πατούλη. Οι δηλητηριώδεις ανακοινώσεις του είναι για να καλύπτουν την ολιγωρία του και την πραγματική του δράση.

Ας συνεχίζει να βγάζει selfies στην Αυστραλία, πριν λίγες μέρες (φωτο), και στη Σαγκάη σήμερα, όπου κάνει διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, προωθώντας δήθεν τον ιατρικό τουρισμό.

Και ενώ οι περισσότεροι τον βλέπουν να ποζάρει στο facebook, σε ένα διαρκές προσωπικό world party χειμώνα καλοκαίρι, οι πιο παρατηρητικοί ας ρίξουν μια ματιά στις αναρτήσεις της Διαύγειας του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και της ΚΕΔΕ, για να δουν τον λογαριασμό που πληρώνουν οι πολίτες.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up