Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Αποχώρηση Ι. Κομιώτη με «βαριές» αιχμές για την Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

0
153 Προβολές

Στην αποχώρησή του από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, προχώρησε το μέχρι σήμερα μέλος της και οργανωτικός γραμματέας, Ιωάννης Κομιώτης.

Την ανακοίνωση αποχώρησής του συνοδεύει με «βαριές» αιχμές για «τοπικά πολιτικά παιχνίδια, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση και νομή μεριδίου της εξουσίας», αλλά και για άτομα που «διακρίνονται μόνον από ακόρεστη δίψα για εξουσία και αξιώματα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κομιώτη:

Μετά από 3,5 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στην δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας -και παρά τις  προσπάθειές μου για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωσή της- εισέπραξα απεριόριστα συναισθήματα  απόρριψης, απομόνωσης και στενοχώριας. Δεν το ανέχομαι πλέον…  Δεν μου το επιτρέπουν οι αρχές που έβαλαν βαθιά μέσα στην ψυχή μου ο εκλιπών πατέρας μου, η οικογένειά μου και τα πεπραγμένα μου ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.  

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν αρέσκομαι σε τοπικά πολιτικά παιχνίδια, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση και νομή μεριδίου της εξουσίας. Πρώτη προτεραιότητά μας θα έπρεπε να είναι η καθημερινότητα των δημοτών και όχι ο άκρατος/άμετρος αντιπολιτευτικός λόγος και ο «τσακωμός» για την πατρότητα των δημοτικών έργων.  

Αρνούμαι να συνεργαστώ με όσους διακρίνονται μόνον από ακόρεστη δίψα για εξουσία και αξιώματα και υπονόμευαν και υποβάθμιζαν συστηματικά μέχρι σήμερα τις τοποθετήσεις μου.

Αρνούμαι, τέλος, να γίνω αχυράνθρωπος, ομοίωμα ανθρώπου, υποχείριο κάποιου στην τοπική δημοτική μας σκηνή, που θα εμφανίζεται ότι πρωταγωνιστεί σε ενέργειες, αλλά ουσιαστικά εκτελεί εντολές άλλων!  Τέτοιους δόξα τω Θεώ… έχετε πολλούς δίπλα σας…  Και γι’ αυτό… γεια σας.!

Ιωάννης Σ. Κομιώτης,

Πρώην μέλος και οργανωτικός γραμματέας της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up