Στη φωταγώγηση του καραβιού της Λυκόβρυσης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Στη φωταγώγηση του καραβιού της Λυκόβρυσης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στην καθιερωμένη φωταγώγηση του πατροπαράδοτου καραβιού στην κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης παραβρέθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη.

Μαζί με συναδέλφους της δημοτικούς συμβούλους και φίλους του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. η κα Πατούλη συμμετείχε στην εορταστική ατμόσφαιρα, συνομίλησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με υπαλλήλους του Δήμου και συμπολίτες της και αντάλλαξε θερμές ευχές.

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχήθηκε σε όλους «η Νέα Χρονιά να χαρίσει απλόχερα αισιοδοξία, αγάπη και ελπίδα, ενισχύοντας τα παιδικά χαμόγελα που έχει ανάγκη η πατρίδα μας».

«Το φωτεινό καράβι της “Ελπίδας” για άλλη μια χρονιά θα προσμένει καρτερικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, εμπνέοντας με συναισθήματα αισιοδοξίας και χαράς τους δημότεςκαι κατοίκους της Λυκόβρυσης. Και του χρόνου με περισσότερη δημιουργικότητα και συμμετοχή!» τόνισε η κα Μ. Πατούλη-Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet