Δήμος Αμαρουσίου: Οι εμμονές της κας Διακολιού επηρεάζουν την κρίση της
Πολιτική

Δήμος Αμαρουσίου: Οι εμμονές της κας Διακολιού επηρεάζουν την κρίση της

Για «εμμονές» της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Μαίρης Διακολιού που «επηρεάζουν την ορθότητα της κρίσης της» κάνουν λόγο οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του Δήμου Αθανάσιος Βελής και Κώστας Αντωνόπουλος, απαντώντας σε ανακοίνωση της συμβούλου στην οποία έκανε λόγο για «κοκορομαχίες» μεταξύ του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των δύο συμβούλων:

Οι εμμονές της κυρίας Διακολιού επηρεάζουν την ορθότητα της κρίσης της

Με αφορμή την τοποθέτηση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού σχετικά με την επίθεση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου στο πρόσωπο του δημάρχου της πόλης μας Γιώργου Πατούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης Αθανάσιος Βελής και Κώστας Αντωνόπουλος έχουν να επισημάνουν ότι οι εμμονές και οι ιδεοληψίες της κυρίας Διακολιού δεν της επιτρέπουν να έχει ορθή κρίση και βλέπει «κοκορομαχίες» συγχέοντας τα «αυγά με τα πασχάλια».

Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς γίνεται να εξισώνει τη διεκδίκηση της διοίκησης Πατούλη με την αμετροέπεια και την αναξιοκρατία που επιδεικνύει ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος, στην κατανομή των πόρων για να γίνουν τα απαραίτητα έργα στην πόλη μας.

Δεν περιμέναμε φυσικά να είναι αρωγός στις δίκαιες διεκδικήσεις μας ως θα όφειλε ως εκπρόσωπος του συμφέροντος της πόλης, τουλάχιστον ας μην ψυχανεμίζεται σενάρια με κοκόρια, κότες και άλλα συναφή πουλιά.

Τώρα, αν η κυρία Διακολιού βλέπει κοκορομαχίες, θα όφειλε να γνωρίζει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις οι κότες σωπαίνουν και κουρνιάζουν στο κοτέτσι τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet