Βίντεο αντιεξουσιαστών από την επίθεση σε εισπρακτική εταιρεία στο Μαρούσι
Επιχειρήσεις – Αγορά

Βίντεο αντιεξουσιαστών από την επίθεση σε εισπρακτική εταιρεία στο Μαρούσι

Βίντεο από την επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρείας Qualco στο Μαρούσι έδωσαν στη δημοσιότητα αντιεξουσιαστές.

Η επίθεση είχε πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και την ευθύνη είχε αναλάβει η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου». Κατά την επίθεση οι κουκουλοφόροι είχαν σπάσει τζαμαρίες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μέτοχος στην Qualco  είναι ο Ορέστης Τσακαλώτος, εξάδελφος του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία πρόσφατα είχε αναλάβει τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Σε ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέφερε:

https://youtu.be/IhyBYqwt3vE

«Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η ΑΣΥΚΑΜΟ πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας Qualco στο Μαρούσι.

Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχεται επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200 ευρώ και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό.

Η κοινοπραξία αυτή (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε.,Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation) με επικεφαλής την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη, αφού έχουν συμφωνήσει να παίρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200 ευρώ είτε 2.000 ευρώ.

Τέλος η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, τη δουλειά από το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος, με αυτά τα κριτήρια αξιολογούνται και όποιος κρίνεται »αντιπαραγωγικός» απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εμείς από μεριάς μας ένα έχουμε να πούμε, όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρει απέναντί του».\

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet