Μαγευτική βραδιά με τον Γιώργο Κατσαρό στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Πολιτισμός

Μαγευτική βραδιά με τον Γιώργο Κατσαρό στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Μία βραδιά με τον Γιώργο Κατσαρό με τίτλο «Αναδρομή» και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του μουσικοσυνθέτη παρουσίασε το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Συμμετείχαν η Τάνια Τρύπη, η Ζωή Παπαδοπούλου κ.ά, ενώ στο σαξόφωνο το κοινό απόλαυσε τον ανεπανάληπτο Γιώργο Κατσαρό. Η εξαιρετική, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, με το φιλότεχνο κοινό της πόλης να σιγοτραγουδά αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Κατσαρού τον .

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισήμανε σχετικά με την εκδήλωση: «Ήταν πραγματικά μία ανεπανάληπτη μουσική εκδήλωση με την υπογραφή του μεγάλου μας συνθέτη και μαέστρου, δημιουργού μεγάλων επιτυχιών Γιώργου Κατσαρού, με μουσική επένδυση και ενορχήστρωση κινηματογραφικών επιτυχιών και θεατρικών παραστάσεων που άφησαν εποχή, μεγάλωσαν γενιές και γενιές και συνεχίζουν ακόμα! Ταξιδέψαμε μουσικά στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης μετρώντας αντίστροφα τη μεγάλη γιορτή αγάπης των Χριστουγέννων που πλησιάζει. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού μας Προσώπου ΠΕΑΠ για τη διοργάνωση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, σημείωσε: «Ζήσαμε μία καταπληκτική εκδήλωση – μουσικής πανδαισίας από τον μαέστρο Γιώργο Κατσαρό. Μαζί του η εξαιρετική ηθοποιός και τραγουδίστρια Τάνια Τρύπη, η Ζωή Παπαδοπούλου και οι Τσάρμς κ.ά., παρουσίασαν το απάνθισμα των επιτυχιών του μαέστρου – συνθέτη Γιώργου Κατσαρού μαγεύοντας το κοινό στο κατάμεστο Δημοτικό μας Θέατρο Πεύκης. Ιδιαίτερες στιγμές στην εκδήλωση ήταν τα περίφημα σόλα με το σαξόφωνο του μοναδικού Γιώργου Κατσαρού με μουσικές που έντυσαν ταινίες και τραγούδια, περνώντας στην ιστορία».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet