Νέες ατομικές σκακιστικές επιτυχίες αθλητών του Συλλόγου «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Νέες ατομικές σκακιστικές επιτυχίες αθλητών του Συλλόγου «Αριστοτέλης»

Νέες μεγάλες σκακιστικές διακρίσεις πέτυχε ο 7χρονος σκακιστής του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» Μιχάλης Βάσσης στους αγώνες για το Ομαδικό Κύπελλο κάτω των 12 ετών και στους αγώνες του με την Α΄ Ομάδα όπου του δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχει.

Στους αγώνες για το Ομαδικό Κύπελλο κάτω των 12 ο αθλητής του «Αριστοτέλη» αναδείχθηκε 1ος στην Κατηγορία, σε ισοβαθμία, πετυχαίνοντας 6 νίκες σε 7 αγώνες στην 1η Σκακιέρα, όπου αντιμετώπισε τους καλύτερους αθλητές των άλλων συλλόγων ηλικίας 10-12 ετών, ενώ ο ίδιος είναι μόλις 7 ετών.  Πρόκειται, όπως τονίζει ο Σύλλογος, για «τεράστια διάκριση».

Επίσης, στην πρώτη του συμμετοχή στην Α΄ Ομάδα του «Αριστοτέλη» για τη διοργάνωση «Σπύρος Μπίκος» στις δύο φορές που αγωνίστηκε πέτυχε ισάριθμες νίκες συμβάλλοντας με τη δεύτερη συμμετοχή του στην ισοπαλία 4 – 4 της  ομάδας με την ισχυρή ομάδας της «Ακαδημίας Νέου Ψυχικού». Σστον αγώνα αυτόν πέτυχε νίκη και ο 9χρονος Αναστάσης Βάσσης που έπαιξε, επίσης, για πρώτη φορά.

Με ανακοίνωσή του Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης συγχαίρει τον αθλητή του για «τις μεγάλες και διαρκείς διακρίσεις του» και επιπλέον τους γονείς του και τον προπονητή του που «βρίσκονται πάντα κοντά του», και εύχεται «να συνεχίσει να αναδεικνύει το αστείρευτο ταλέντο του κάνοντας την Ομάδα υπερήφανη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet