Δήμος Αμαρουσίου: Μόνιμα «αδιάβαστος» και «καταγγελτικός» ο κύριος Μαγιάκης
Ποιότητα Ζωής

Δήμος Αμαρουσίου: Μόνιμα «αδιάβαστος» και «καταγγελτικός» ο κύριος Μαγιάκης

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα, Έργο, Ανατροπή για το Μαρούσι, Λευτέρη Μαγιάκη, με τίτλο «Άλλο ένα “έργο βιτρίνας” η ανάπλαση της πλατείας Ηρώων», η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει:

Για άλλη μια φορά ο κύριος Μαγιάκης εμφανίζεται αντίθετος και αρνητικός σε κάθε πρόταση, σε κάθε έργο που γίνεται στην πόλη. Υποκινούμενος από το κομματικό του παρελθόν, εμφανίζεται μόνιμα καταγγελτικός, χωρίς καμία θετική προσφορά για το όφελος των πολιτών, την αναβάθμιση της καθημερινότητας και τη βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους.

Δυστυχώς για εσάς κύριε Μαγιάκη, οι πολίτες έχουν μάτια και βλέπουν και ορθή κρίση, για αυτό και σας έχουν τοποθετήσει στη θέση που σας αξίζει.

Πέρα, όμως, από στείρα αρνητικός, είστε και μόνιμα «αδιάβαστος» και ανενημέρωτος.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει υποβάλει πρόταση στο Πράσινο Ταμείο στο μέτρο 1, διεκδικώντας τη μέγιστη δυνατή χρηματοδότηση, ύψους 460.000 ευρώ, για αστικές αναπλάσεις. Στο μέτρο 2 εντάσσονται οι προμήθειες αστικού εξοπλισμού, με ανώτατο όριο διεκδίκησης τα 220.000 ευρώ και όχι η κατασκευή έργου.

Ο Δήμος, προσπαθώντας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη, διεκδίκησε την αναβάθμιση της πλατείας Ηρώων και του περιβάλλοντος χώρου αυτής.

Επίσης, ο κύριος Μαγιάκης θα όφειλε να γνωρίζει ότι ο Δήμος έχει υποβάλει πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Περιφέρεια για ανακατασκευή πεζοδρομίων για το σύνολο της επικράτειας του Δήμου και βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη. Η ολοκληρωμένη μελέτη έχει κατατεθεί εδώ και έναν χρόνο και παραμένει στα συρτάρια της Περιφέρειας Αττικής.

Για αυτό δεν έχει να πει κάτι ο κύριος Μαγιάκης;

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Αττικής τα χρήματα των Μαρουσιωτών δεν έχει να πει κάτι ο κύριος Μαγιάκης;

Και, παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση του Δήμου έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα αναβάθμισης των αύλειων χώρων των σχολείων και σταθερά βρίσκεται στο πλευρό των σχολικών επιτροπών, ικανοποιώντας κάθε τους αίτημα.

Ευτυχώς για τους Μαρουσιώτες, κύριε Μαγιάκη, την τύχη της πόλης τους την έχουν εμπιστευτεί σε δυνατή διοίκηση, με αποφασιστικότητα και όραμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet