Β. Κόκκαλης: Παραποιεί την αλήθεια το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου
Κοινωνία

Β. Κόκκαλης: Παραποιεί την αλήθεια το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Ότι «παραποιεί την αλήθεια» κατηγορεί το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης απαντώντας σε ανακοίνωση του Σωματείου αναφορικά με τη στάση εργασίας που πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του αντιδημάρχου Αμαρουσίου:

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Σωματείο Εργαζομένων παραποιεί την αλήθεια και στρέφεται εναντίον της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου αναίτια και κακόβουλα.

Είναι επιεικώς ντροπή τόσο οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν όσο και η στάση που τηρούν απέναντι στη δημοτική Αρχή όταν γνωρίζουν πολύ καλά τις τιτάνιες προσπάθειες που έχει καταβάλλει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, τόσο στις αίθουσες συσκέψεων των υπουργείων όσο και στα πεζοδρόμια για σταθερή και μόνιμη εργασία.

Δεν περιμένουμε από τους επαγγελματίες εργατοπατέρες αυτές οι προσπάθειες να αναγνωριστούν.

Αναγνωρίζονται από τους εκατοντάδες εργαζόμενους και φυσικά, εμπράκτως από:

  • την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας,
  • την απαραίτητη δέσμευση πιστώσεων,
  • τη δημιουργία πέρα των 100 νέων θέσεων εργασίας,

προκειμένου κάθε συμβασιούχος του Δήμου μας να διεκδικήσει μόνιμη και σταθερή εργασία στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου.

Καλό θα ήταν οι επαγγελματίες εργατοπατέρες, αφού δεν αναγνωρίζουν τίποτα, τουλάχιστον να σιωπούν.

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είναι δέσμιοι του παρελθόντος και πλέον απαξιωμένοι στις συνειδήσεις τόσο των εργαζομένων όσο και της ελληνικής κοινωνίας.

Οι εκφυλισμένες και παρωχημένες αντιλήψεις τους η «λούφα» και η «τζάμπα μαγκιά» έχουν καταρρεύσει μαζί με το μοντέλο που εκπροσωπούσαν όλα αυτά τα χρόνια και οδήγησαν την Ελλάδα στην ύφεση και την παρακμή.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία μέσα από το υστέρημά τους, πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες -όπως συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις- και περιμένουν τις αντίστοιχες παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δεν θα ανεχθούμε λοιπόν από κανέναν να μην ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πολιτών.

Η διοίκηση που έχει την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών θα ελέγχει και θα επιτηρεί, ανταποκρινόμενη στις υποχρεώσεις της, προκειμένου η πόλη να έχει την εικόνα που της αξίζει.

Το αυτονόητο δεν διαπραγματεύεται.

Οι νοοτροπίες που καταδίκασαν τη χώρα στην ύφεση και στην παρακμή δεν θα αφήσουμε να καταδικάσουν και το Μαρούσι.

Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός των εργατοπατέρων δεν θα περάσει.

Στη νέα εποχή η ενότητα, η συνεργασία η αποτελεσματικότητα και το κοινό όραμα θα οδηγήσουν τη χώρα στο ξέφωτο.

Λυπούμαστε που ο επαγγελματικός συνδικαλισμός έχει μπερδέψει τα «αυγά με τα πασχάλια» και παραμένουν αλυσοδεμένοι στις αντιλήψεις του χθες.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet