Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας παρουσιάστηκαν σε καφέ της Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας παρουσιάστηκαν σε καφέ της Κηφισιάς

Η τρίτη συνάντηση της δράσης «Ανοικτός καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο καφέ Zambri στην Κηφισιά. Οι ιδρυτές και δημιουργοί των start up εταιρειών, κ. Αιμίλιος Χαλαμανδάρης από την εταιρεία Innoetics, οι κ.κ. Αλέξανδρος Καραβίτης και Πέτρος Ζιώγας από την Syncbnb, η κα Μαργαρίτα Αθανασίου από την Brainy και η κα Εύα Ανυφαντή από τη Memneshow, μίλησαν για τη δημιουργία των εταιρικών τους σχημάτων, τις προκλήσεις που συνάντησαν, τη σημερινή πορεία της εταιρείας τους και τους μελλοντικούς τους στόχους.

Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, μέσα από τις οποίες φάνηκε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού και δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Στον Ανοικτό Καφέ παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Δημοτικών Πόρων και Προσωπικού Δήμου Κηφισιάς, Αθανασία (Σίσσυ) Παπασπύρου, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Τοπικών Αγορών και Εργασίας, Παντελής Παπανικολόπουλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Ευάγγελος Αυλήτης, και η δημοτικήσύμβουλος Κηφισιάς και πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.», Πόλυ Αστερίου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς, η μεγάλη προσέλευση και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι δημότες για τη συγκεκριμένη δράση οδήγησε στην απόφαση να πραγματοποιηθεί και «4ος Ανοικτός καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας», τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 στο Fruzaty Cafe Lunch Bar, στη Νέα Κηφισιά. Οι «συνταγές επιτυχίας», όπως χαρακτηρίζονται στην ανακοίνωση του Δήμου, εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Ευάγγελο Αυλήτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet