Ορισμός εντεταλμένων δημ. συμβουλών σε Πράσινο & Ειδικά Συνεργεία
Πολιτική

Ορισμός εντεταλμένων δημ. συμβουλών σε Πράσινο & Ειδικά Συνεργεία

Με δύο νεαρούς σε ηλικία, αλλά, όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, «δοκιμασμένους σε θέσεις ευθύνης, άκρως δυναμικούς», δημοτικούς συμβούλους ενισχύεται η ομάδα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε επιπλέον νευραλγικά πόστα.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του δημάρχου της πόλης Νίκου Μπάμπαλου, ορίζονται:

  • ο δημοτικός σύμβουλος Μάνος Βαβουράκης ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για τα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου και
  • ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δημητρόπουλος, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για την Υπηρεσία Πρασίνου.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται: «Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος ήταν μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων με μεγάλη δραστηριότητα στη θητεία του, ενώ και ο Μάνος Βαβουράκης έχει να επιδείξει σημαντικό έργο έχοντας διατελέσει στο άμεσο παρελθόν πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. Ενδεικτικά, τα δύο στελέχη της διοίκησης συνεργάστηκαν με άψογο αποτέλεσμα, ο καθένας από το δικό του πόστο ευθύνης, στην πρόσφατη σύμπραξη Δήμου – δημοτικής επιχείρησης για να την ανακατασκευή και πιστοποίηση μιας σειράς από τις παιδικές χαρές της πόλης.

»Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται πράξη η δέσμευση του Νίκου Μπάμπαλου για διεύρυνση της διοίκησης του Δήμου προκειμένου, με περισσότερους ανθρώπους στις μηχανές της, να εξάγει περισσότερο έργο».

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής σχολιάζει σχετικά:

«Κόντρα στη λογική των καιρών που προωθεί τα δημαρχοκεντρικά μοντέλα, τηρούμε τη δέσμευσή μας προς την πόλη για μια διοίκηση στην οποία δουλεύουν πολλοί και πολύ. Και μπορούμε να το κάνουμε, γιατί αυτή η διοίκηση διαθέτει άξια στελέχη, τα οποία έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους σε όποια θέση ευθύνης, έως τώρα, τους έχει ζητηθεί. Είναι δε διπλή ευτυχία όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους που και θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνουμε το παρόν, εγγυόμαστε το μέλλον του Ηρακλείου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet