Συνέντευξη Τύπου για το 33ο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

Συνέντευξη Τύπου για το 33ο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το «ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ» Πολιτιστικό Κέντρο προσκαλεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 13.00, σε συνέντευξη Τύπου στο Café «Θίασος» (Αριστοφάνους 10, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6830453) για την παρουσίαση του προγράμματος του 33ου Φεστιβάλ Ρεματιάς. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο καταπράσινο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, με καταξιωμένους καλλιτέχνες και ανερχόμενους μουσικούς δημιουργούς, από την 1 Ιουλίου έως και 31 Ιουλίου, με ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές και επιστροφή στις 25 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το μουσικό ταξίδι ανοίγει, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο μοναδικός στο είδος του Λουδοβίκος των Ανωγείων και συνεχίζουν οι Δημ. Μπάσης, Ανδριάνα Μπάμπαλη Παναγιώτης Μάργαρης, Encardia, Βασίλης Λέκκας, ΑντArtes με τη Lamia Bedioui και η Martha Moreleon κ.ά. Οι μουσικές περιπλανήσεις περιλαμβάνουν ακούσματα από το ρεμπέτικο ως την όπερα, και από τον ελληνικό κινηματογράφο έως την παραδοσιακή μουσική και την τζαζ.

Το ξεχωριστό “Athens Open Air Film Festival” θα παρουσιάσει την ταινία «Ακροπόλ» του Παντελή Βούλγαρη, ενώ οι «Earthdancers» (300 χορευτές από 8 χώρες), θα προφέρουν ένα συναρπαστικό μουσικοχορευτικό ταξίδι.

Επίσης, θα παρουσιαστούν πέντε παιδικές παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών για μικρούς και μεγάλους: «Η Κοιμωμένη Ξύπνησε», «Χάιντι, το κορίτσι των βουνών», «Πατατατί», «Δον Κιχώτης» και «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη».

 Εξαιρετικές παραστάσεις θα λάβουν χώρα και φέτος από τους πιο καταξιωμένους συντελεστές του θεατρικού χώρου, όπως: «Δείπνο με φίλους», «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», «Η ζωή μπροστά σου», “Caveman”, «Επτά επί Θήβας», “Μαρία Πενταγιώτισσα…», «Βάκχες» και μεγάλες παραγωγές από το Εθνικό Θέατρο με τον «Ιππόλυτο», τους «Βατράχους» και από την 5η Εποχή με τις «Τρωάδες»…

Πολιτιστικό γεγονός θα αποτελέσει και η παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής η οποία, μετά από εξαιρετικές βραβεύσεις και κριτικές, θα παρουσιάσει φέτος αφιερώματα στον ξένο κινηματογράφο, στην ξένη και ελληνική τζάζ σκηνή, με σολίστ τη διεθνούς φήμης σοπράνο Τζίνα Πούλου.

Για την επικοινωνία και προώθηση των εκδηλώσεων της Δ/σης Πολιτισμού & «Αετοπούλειου» Πολιτιστικού Κέντρου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη Δέσποινα Αρθούνα στο 210 6820464 ή μέσω email: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet