Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε στους Αγ. Αναργύρους
Κοινωνία

Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε στους Αγ. Αναργύρους

Η διαμάχη για ένα σπίτι είναι η πιο πιθανή αιτία για τη φοβερή τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους Αττικής. Οι διαφορές με τα πεθερικά του οδήγησαν τον αστυνομικό στις δολοφονίες της 3,5 ετών κόρης του, της συζύγου και της πεθεράς και στη συνέχεια την αυτοκτονία του με το ίδιο όπλο.

Η τραγωδία διαδραματίστηκε σε διαμέρισμα τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με τη σύζυγό του και το κοριτσάκι τους, στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, ενώ τα πεθερικά του έμεναν στον 1ο όροφο και στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα.

Από την έρευνα των αστυνομικών προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν του μεταβίβαζαν το σπίτι.

Ο δράστης και αυτόχειρας υπαγόταν στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του Κώστα Σημίτη. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ο 42χρονος ήταν την Κυριακή με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι υπήρχε κάτι που τον απασχολούσε. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει με επιτυχία τέστ ψυχολογικής αξιολόγησης το 2011.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς η σύζυγος του 42χρονου, που ήταν δερματολόγος, δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της.

Τους νεκρούς εντόπισαν συγγενείς που πήγαν το μεσημέρι, στην οικία της οικογένειας, στην οδό Ευρυπίδου. Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet