Πλούσια χορευτικά δρώμενα στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πλούσια χορευτικά δρώμενα στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Δήμου Αμαρουσίου

Με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων Χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτι, προσφέροντας ψυχαγωγία στους φίλους του Κέντρου, αλλά και κοινωνική αλληλεγγύη στους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, καλωσορίζοντας τους παριστάμενους υπογράμμισε τη σημαντική συνεισφορά του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στην προαγωγή του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στο Μαρούσι, συγχαίροντας τους δασκάλους, υπεύθυνους των τμημάτων και τους σπουδαστές για τη συστηματική προσπάθειά τους, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους για την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη τους.

«Μέσω της συμμετοχής σας στο χριστουγεννιάτικο πάρτι προσφέρετε την αγάπη και την υποστήριξή σας σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας, ιδιαίτερα τούτες τις άγιες ημέρες των εορτών. Ενωμένοι προχωρούμε μπροστά, με την πίστη και την αισιοδοξία ότι θα έλθει ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Στη χορευτική βραδιά παρουσιάστηκε χορογραφία του τμήματος Oriental της δασκάλας Καλυψώς Μάνη, καθώς και χορογραφία solo triabal επαγγελματική από την ίδια. Επίσης, παρουσιάστηκε χορογραφία επαγγελματική bachata από τον δάσκαλο salsa Πέτρο Μανώληκα και την παρτενέρ του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet