Στο χριστουγεννιάτικο bazaar του 1ου Δημοτικού Πεύκης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Στο χριστουγεννιάτικο bazaar του 1ου Δημοτικού Πεύκης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στηρίζοντας τις εορταστικές δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, επισκέφθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, το χριστουγεννιάτικο bazaar, που διοργάνωσαν με επιτυχία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κα Πατούλη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, να ανταλλάξει θερμές ευχές ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά και να μυηθεί στα μυστικά της Ζαχαροπλαστικής από τους μικρούς εκκολαπτόμενους και πολλά υποσχόμενους «σεφ». Με εκπλήξεις, πολύ κέφι και ποικίλες δραστηριότητες το bazaar του Σχολείου ανέδειξε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της συμβούλου, σε όλους τη δυναμική που πηγάζει μέσα από την αστείρευτη έμπνευση για προσφορά.

Σε ατμόσφαιρα δημιουργικότητας, έντονων συναισθημάτων και ανθρώπινης ζεστασιάς η κα Πατούλη ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν υγεία, δύναμη και θέληση για μάθηση, «φωτίζοντας με τις πράξεις τους το χαμόγελο ακόμη περισσότερων παιδιών της πατρίδας μας, που το έχουν μεγάλη ανάγκη στις μέρες μας», όπως τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet