Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Το χριστουγεννιάτικο καράβι φωτίζει την πλατεία Αγ. Λουκά στο Ηράκλειο

0
245 Προβολές

Γιορτινά… πανιά άνοιξε το χριστουγεννιάτικο καράβι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής το οποίο, από χθες το βράδυ, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, στολίζει την πλατεία Αγίου Λουκά στο Παλαιό Ηράκλειο. Μετά το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο φωτίζει εδώ και λίγες ημέρες την κεντρική πλατεία της πόλης, ο Δήμος στόλισε και το καράβι, τηρώντας έτσι το ελληνικό πατροπαράδοτο έθιμο.

Τη σεμνή εκδήλωση, συνόδευσαν με κάλαντα και γιορτινές μελωδίες οι φωνές της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Φυλακτού.

«Με την ευχή να μας οδηγήσει μέσα από τις φουρτούνες της ζωής σε απάνεμα λιμάνια, φωτίζουμε το χριστουγεννιάτικο καράβι της πόλης μας. Βέβαια, κάθε καράβι χρειάζεται ικανό πλήρωμα για να βγάλει το ταξίδι. Εμείς, στο πηδάλιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, έχουμε χαράξει σταθερή πορεία για να κάνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας καλύτερη. Μέρα με την ημέρα φτάνουμε όλο και πιο κοντά στον προορισμό μας…», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up