Ολοκληρώθηκε ο οδοντιατρικός έλεγχος μαθητών παιδ. σταθμών & δημοτικών
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε ο οδοντιατρικός έλεγχος μαθητών παιδ. σταθμών & δημοτικών

Στα δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου Αττικής ολοκληρώθηκε, για ακόμα μια χρονιά, η εκστρατεία του προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου που ο Δήμος προσφέρει δωρεάν στους μαθητές της πόλης. Τα κλιμάκια των εθελοντών οδοντιάτρων και του προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων, αφού τελείωσαν τον κύκλο ελέγχων στα παιδιά των πέντε δημοτικών παιδικών σταθμών, συνέχισαν τις επισκέψεις τους στις τάξεις των μαθητών της έκτης κάθε δημοτικού σχολείου, προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας των δοντιών των παιδιών και να ενημερωθούν εμπιστευτικά οι γονείς τους, εάν κάποιο χρίζει περαιτέρω φροντίδας.

Φέτος, όπως ενημερώνει ο Δήμος, η δράση ήταν ευρύτερη από τις προηγούμενες χρονιές, καθώς στις πρώτες τάξεις του δημοτικού πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι με τη συνέργεια των Κέντρων Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

«Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές οδοντίατρους: Ιωάννα Κατσούλη, Κατερίνα Μακκά, Μαρία Καλού και Βασίλη Φακιρίδη που βοήθησαν στην πρωτοβουλία του Δήμου. Συνεχίζουμε τις δράσεις για να κρατάμε τους συμπολίτες μας ενήμερους, για να ευαισθητοποιούμε πάνω σε θέματα υγείας, κυρίως στις μικρές ηλικίες όπου κάποιος διαμορφώνει τη συνείδηση της σωστής φροντίδας του εαυτού του», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Οικονομίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet