Πράξη στήριξης στον Δήμο Μάνδρας από τους Δήμους Αμαρουσίου και Φαρκαδόνας
Αυτοδιοίκηση

Πράξη στήριξης στον Δήμο Μάνδρας από τους Δήμους Αμαρουσίου και Φαρκαδόνας

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών καθημερινής ανάγκης συγκεντρώθηκαν για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στη Μάνδρας Αττικής, όπου και παραδόθηκαν σήμερα από τους Δήμους Αμαρουσίου και Φαρκαδόνας σε μια από κοινού συνεργασία.

Τα τρόφιμα του Δήμου Φαρκαδόνας τα παρέδωσε ο δήμαρχος Αθανάσιος Μεριβάκης, ενώ τον Δήμο Αμαρουσίου εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος  Πέππας, «στηρίζοντας έτσι την τεραστία προσπάθεια του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, να απαλύνει όσο μπορεί και να στήριξη τις οικογένειες των πληγέντων», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η οργάνωση και ο συντονισμός της δράσης πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της  ΚΕΔΑ και την υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς, Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Φαρκαδόνας για αυτή τη συνεργασία, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενωμένη, αναδεικνύοντας την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα, απλώνει για άλλη μια φορά χέρι  βοήθειας και αλληλεγγύης. Έχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε αδυναμία, μετά από  μια έντονη φυσική καταστροφή, συνεχίζουμε  έμπρακτα ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, με ενεργό ρόλο στην κοινωνία, να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν ανακούφιση, εξασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και παραμένοντας αρωγοί στους πολίτες που έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet