Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής της Σοφίας Αναστασίου
Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής της Σοφίας Αναστασίου

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, αλλά και πολλών φίλων της Τέχνης πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»τα εγκαίνια της πρώτης προσωπικής έκθεσης ζωγραφικής της Σοφίας Αναστασίου.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε πόσο σημαντικός είναι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός για την πόλη του Αμαρουσίου και «για τα κίνητρα που προσφέρει στους Μαρουσιώτες ώστε να καλλιεργούν τα ταλέντα τους μέσα από τις δεκάδες επιλογές σε ερασιτεχνικά καλλιτεχνικά και αθλητικά τμήματα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, και ο πρόεδρος του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Ελλάδος dr. Παύλος Τσολακιάν.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να απολαύσουν έργα της ζωγράφου διαφόρων τεχνοτροπιών όπως: ελαιογραφίες σε καμβά, μικτές τεχνικές με κρύσταλλα και ρινίσματασιδήρου, ειδικές επεξεργασίες με βάση το ακρυλικό, αλλά και κάποιες κατασκευές αλουμινίου καιχαλκού πάνω σε ξύλο.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018. Οι ώρες λειτουργίας της είναι οι εξής: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00, Σάββατο & Κυριακή: 11:00 – 20:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet