Η Μ. Πατούλη στον εορτασμό των Θεοφανείων & στην κοπή πίτας του Συλλ. «Η Πεύκη»
Κοινωνία

Η Μ. Πατούλη στον εορτασμό των Θεοφανείων & στην κοπή πίτας του Συλλ. «Η Πεύκη»

Στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πεύκης παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018. Με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες πολλοί πολίτες παρακολούθησαν την επίσημη τελετή για τον καθαγιασμό των υδάτων, χειροκροτώντας τους μικρούς κολυμβητές, οι οποίοι με χαρά έπεσαν στα νερά της πισίνας για τον Τίμιο Σταυρό.

Η κα Πατούλη συνομίλησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με δεκάδες συμπολίτες της και ευχήθηκε σε όλους «η θεία φώτιση να αφυπνίσει στις καρδιές όλων μας την ομοψυχία, την ενότητα και την αλληλεγγύη για να μπορέσουμε ως Κοινωνία να αναζητήσουμε το αληθινό φως της συλλογικής ευημερίας, της προόδου και των νέων ευκαιριών».

Αμέσως μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων ακολούθησε στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πεύκη». Αφιερώνοντας το κομμάτι της στη νέα γενιά η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης ανέφερε: «Ως κοινωνία, ως πολιτεία και φορείς της Αυτοδιοίκησης οφείλουμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών μάθησης και εκπαίδευσης, ισότιμα για όλους τους νέους μας, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που απορρέει από το σύγχρονο και λειτουργικό σχολείο του μέλλοντος. Μόνο έτσι ο Δήμος μας, η πατρίδα μας μπορεί να οραματιστεί το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία, δημιουργικότητα, προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας».

Η κα Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου «Η Πεύκη», Βασίλη Μήκα, και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαχρονική προσφορά τους στα συλλογικά και τοπικά δρώμενα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet