Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Παγκάκια & κάδους απορριμμάτων εγκατέστησε στην Πεντέλη ο ΣΠΑΠ

0
262 Προβολές

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) εγκατέστησε ξύλινα παγκάκια και ξύλινους κάδους απορριμμάτων μικρού μεγέθους σε διάφορα σημεία του Δήμου Πεντέλης.

Ειδικότερα, τα παγκάκια και οι κάδοι τοποθετήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο πρασίνου του κτηρίου του πρώην δημαρχείου Πεντέλης, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Σεραφείμ στην Πεντέλη.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά:

«Ο ΣΠΑΠ στο πλαίσιο της προσπάθειας να συνδράμει τους Δήμους – μέλη του σε κάποιες από τις εργασίες τους, εγκατέστησε ξύλινα παγκάκια και ξύλινους μικροκάδους απορριμμάτων σε σημεία που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τους πολίτες της Πεντέλης.

»Πέρα από τη χρησιμότητά τους για τους πολίτες, νομίζω ότι η καλαισθησία και η ομορφιά των ξύλινων κατασκευών δίνει μία νέα ωραία αισθητική εικόνα.

»Είναι προφανές ότι ο Σύνδεσμός μας θα συνεχίσει να βοηθά, όπως έκανε μέχρι σήμερα και σε άλλους Δήμους – μέλη, όσο οι δυνατότητές του το επιτρέπουν, προκειμένου να βοηθά το έργο τους».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up