Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Κηφισιάς

0
251 Προβολές

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς ξεκινά το πρόγραμμα των μαθημάτων και των διαλέξεών του, για το δεύτερο τρίμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018. Τα μαθήματα του τριμήνου θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Για την τρέχουσα περίοδο έχουν προγραμματιστεί κύκλοι μαθημάτων και διαλέξεις πάνω σε θέματα, Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Ιστορίας της Τέχνης, Αρχιτεκτονικής, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Κλιματικής Αλλαγής, Λογοτεχνίας, καθώς και «Λέσχη Ανάγνωσης». Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, οι καθηγητές του Ελεύθερου Πανεπιστημίου προσφέρουν πολύτιμη γνώση σε ένα ευρύ φάσμα επιστημών και σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων, συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθεια των ατόμων που το παρακολουθούν για συνεχή επιμόρφωση και προσωπική εξέλιξη.

Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί τους πολίτες στον χώρο της Έπαυλης «Δροσίνη» (Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς, Αγ. Θεοδώρων & Δ. Κυριακού) κάθε πολίτη που επιθυμεί να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου μαθήματα και διαλέξεις από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές, καθώς και ειδικούς καταξιωμένους επιστήμονες.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Την εποπτεία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς «Νίκος Αντωνόπουλος» έχει η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up