Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο νέος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός Βριλησσίων

0
423 Προβολές

Με παιδικές φωνές γέμισε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ο νέος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Βριλησσίων στην οδό Διός.

Ο δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης δήλωσε ότι «ο νέος, πρότυπος βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός αποτελεί υπόδειγμα ορθολογικής χρήσης της ενέργειας και εξασφάλισης υψηλής ενεργειακής απόδοσης του κτηρίου, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας των παιδιών καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου», ενώ πρόσθεσε ότι «με τον νέο Σταθμό κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για υποδομές που θα καλύπτουν όλα τα παιδιά της πόλης μας, αλλά και για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς όλους τους δημότες».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Βούλα Αρσένη, δήλωσε ότι «σε ένα κτήριο – κόσμημα, με τον πλέον σύγχρονο βιοκλιματικό σχεδιασμό, υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια το 1ο τμήμα παιδιών, γνωρίζοντας ότι θέτουμε σταθερά και με συνέπεια τις βάσεις για σύγχρονες υποδομές και ποιοτικές υπηρεσίες για όλους τους πολίτες των Βριλησσίων».

Ο νέος παιδικός σταθμός είναι, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, πρότυπο σύγχρονης τεχνολογικής και αρχιτεκτονικής κατασκευής και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 82 νηπίων. Σήμερα λειτουργεί το 1ο τμήμα δυναμικότητας 27 παιδιών και αναμένεται η έναρξη λειτουργίας ακόμα δύο τμημάτων ίδιας δυναμικότητας. Στόχος η κάλυψη όλων των αναγκών σε τοπικό επίπεδο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up