Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Διαμόρφωση χώρων υπόγειων κάδων απορριμμάτων σε Ελληνικό – Αργυρούπολη

0
162 Προβολές

Τη διαμόρφωση χώρων για την εγκατάσταση υπόγειων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης αποφάσισαν με την υπογραφή σχετικής προγραμματικής σύμβασης για το έργο, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Το έργο, προϋπολογισμού 319.800 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του έργου είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, η δημιουργία θέσεων εντός του αστικού ιστού των Δημοτικών Ενοτήτων Ελληνικού και Αργυρούπολης (σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους) για εγκατάσταση υπόγειων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων, αποθηκευτικής χωρητικότητας 3 κυβικών μέτρων έκαστο, για τη συλλογή οικιακών και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων. Επιπλέον προβλέπεται και η μετασκευή ενός απορριμματοφόρου οχήματος (τύπου πρέσας) με τοποθέτηση ενός μηχανισμού υδραυλικού γερανού για την αποκομιδή τους.

Τη διενέργεια του διαγωνισμού, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την εκτέλεση των εργασιών και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up