Αμείωτο το κέφι σε γιορτή για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Αμείωτο το κέφι σε γιορτή για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά διοργανώσε το ΚΟΙΠΑΠ για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Οι ευχές, ο χορός και το αμείωτο κέφι χαρακτήρισαν τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό Χωριό.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ, υποδέχθηκαν τους εφήβους της τρίτης ηλικίας με χαμόγελα και ζεστασιά.

Η κα Άννα Ασπραδάκη τόνισε σχετικά: «Ο στοχος της διοίκησής μας, αλλά και του δημάρχου ειναι να βρισκόμαστε δίπλα στα περήφανα νιάτα, που αποτελούν τις ρίζες και τα πρότυπά μας, και να επιλύουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Είναι προτεραιότητά μας, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, να στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας ώστε να έχουν μια ουσιαστική και δημιουργική κοινωνική ζωή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet