ΚΑΟΛ προς ΠΕΑΠ: Να τηρηθεί το πρόγραμμα του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ
Αθλητισμός

ΚΑΟΛ προς ΠΕΑΠ: Να τηρηθεί το πρόγραμμα του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ

Δεν τηρείται το πρόγραμμα χρήστης του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, όπως αναφέρει το αθλητικό σωματείο, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook. Όπως τονίζει το σωματείο, έχει υποβάλει από τις 10 Ιανουαρίου 2018 γραπτό αίτημα προς το Δ.Σ. του νομικού προσώπου ΠΕΑΠ (Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός), ζητώντας να συνεδριάσει και να λάβει αποφάσεις σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του, ο ΚΑΟΛ αναφέρει:

Η ανάρτηση του ΚΑΟΛ για το ΠΕΑΠ.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΑΠ

Ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές του.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 10/01/2018 καταθέσαμε αίτημα με αριθμό πρωτοκόλλου 46 και ζητάμε από το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ να συνεδριάσει και να αποφανθεί για το πρόβλημα που υφίσταται λόγω της μη τήρησης του προγράμματος χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ του δήμου τρεις και πλέον μήνες από την κατάρτιση του.

Το κείμενο το αιτήματος είναι το ακόλουθο:

«Αιτούμαστε στο επόμενο συμβούλιο του ΠΕΑΠ να συζητηθεί και να αποφανθείτε σχετικώς για το ζήτημα της ώρας προπόνησης Τετάρτη 18:00 – 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου, που μετά από σχετική απόφασή σας έχει παραχωρηθεί στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης, πλην όμως ταυτόχρονα μπαίνει και άλλος αθλητικός σύλλογος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί σωστή προπόνηση.

Επιπροσθέτως σας αναφέρουμε ότι ως σύλλογος έχουμε προτείνει πραγματοποιήσιμη λύση, χωρίς όμως καμία ανταπόκριση.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερωθούμε για τη χρήση του καινούριου πίνακα που τοποθετήθηκε στο γήπεδο και το σημείο πρόσβασης του ταμπλό χειρισμού.

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε σχετική πρόσκληση στη συζήτηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet