Ευχαριστίες Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ στο ιατρικό κέντρο «Βιότυπος»
Κοινωνία

Ευχαριστίες Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ στο ιατρικό κέντρο «Βιότυπος»

Ο πρόεδρος Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Επιστημονικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη και διευθυντή του ιατρικού κέντρου ΒΙΟΤΥΠΟΣ, ιατρό Γεώργιο Χρονά, για την προσφορά πολύ σημαντικής εκπτωτικής κάρτας σε όλους τους περιθαλπόμενους, τις οικογένειές τους, αλλά και το προσωπικό του Συνδέσμου.

«Η ενέργειά σας αυτή σας τιμά ιδιαίτερα γιατί δείχνει τη μεγάλη ευαισθησία από την οποία διακατέχεστε απέναντι σε άτομα που, μέλη και αυτά της κοινωνίας μας, “η φύση δεν τα ευνόησε”. Με την προσφορά σας αυτή μας διευκολύνετε στην παροχή εξατομικευμένων  και ποιοτικών υπηρεσιών σε κάθε ΑμεΑ, με σκοπό αφ’ ενός την κοινωνικοποίηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών κι αφ’ ετέρου την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των σκληρά δοκιμαζόμενων οικογενειών τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι. Ελπίζουμε, ευχόμαστε και πιστεύουμε να σας έχουμε κοντά μας σε κάποιες από τις δραστηριότητές μας, για να σας δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για τη λειτουργία του Συνδέσμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet