Πραγματοποιήθηκε η 10η Δράση Διάθεσης Προϊόντων
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η 10η Δράση Διάθεσης Προϊόντων

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιουνίου η 10η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων, χωρίς μεσάζοντες, από τον Δήμο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή εγχώριων παραγωγών και με προϊόντα σε προνομιακές τιμές, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η 10η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες του πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Στη 10η κατά σειρά δράση που υλοποιήθηκε σε συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2012 με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συμμετείχαν περισσότεροι από 30 εγχώριοι παραγωγοί με 100 διαφορετικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι για άλλη μια φορά τα διέθεσαν απευθείας στους καταναλωτές.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσάζοντα.

Παρότι η δράση συνέπεσε χρονικά με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, περισσότερα από 2.000 άτομα από νωρίς το πρωί προσήλθαν στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Η ενέργεια που πλέον έχει γίνει θεσμός και αποτελεί στήριγμα για πολλές οικογένειες της πόλης αλλά και από άλλους δήμους της Αττικής, για άλλη μία φορά διεξήχθη με υποδειγματική οργάνωση και τάξη.

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για το επίπεδο της οργάνωσης και τη συνεργασία τους με την ομάδα συντονισμού της δράσης, εξέφρασαν οι συμμετέχοντες παραγωγοί. Παράλληλα, συνεχάρησαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, που πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες όπως αυτή, που με συνέπεια υλοποιεί ο Δήμος τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας σε καιρό κρίσης στους καταναλωτές πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους όπως και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην υλοποίηση της προσπάθειας.

Για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γνωστοποιείται ότι η επόμενη 11η κατά σειρά Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet