Γ. Πατούλης: Θέλουμε να αλλάξουμε την Αθήνα και όχι απλώς να τη διοικήσουμε
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Θέλουμε να αλλάξουμε την Αθήνα και όχι απλώς να τη διοικήσουμε

Οι δράσεις και οι ενέργειες για την υλοποίηση του οράματος να γίνει «η Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» προσδιορίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Πατούλης, με τους συνεργάτες και τους εθελοντές του ομώνυμου Ομίλου.

Ο κ. Γ. Πατούλης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και δημιουργικό το νέο έτος, ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου για τη συμμετοχή τους στη δράση και εξέφρασε την ικανοποίηση, αλλά και τη συγκίνηση του.

Όπως επισήμανε διαπιστώνει ότι «μεγαλώνει καθημερινά η ισχυρή αλυσίδα των ανθρώπων που συμμετέχουν στο όραμα για τη μετεξέλιξη της Αθήνας σε μια πρωτεύουσα με παγκόσμιο κύρος». 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, συζητήθηκαν οι προετοιμασίες και οι οργανωτικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη μεγάλη συνάντηση του Ομίλου  τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 5:30 στο Caravel, όπου και θα κοπεί η πίτα του ομίλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Ομίλου Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Θέλουμε να  αλλάξουμε την Αθήνα και όχι απλώς να τη διοικήσουμε. Αυτό θα το καταφέρουμε όλοι μαζί. Είναι συγκινητική  η συνδρομή των ανθρώπων που συμμετέχουν εθελοντικά  όλο αυτό το διάστημα. Χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς εξαρτήσεις, όλοι μαζί, σαν οικογένεια, προχωρούμε στο ταξίδι για την αλλαγή και την ανατροπή της παρακμής. Σταματάμε την αδράνεια και αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την Αθήνα, θα συμβάλλουμε με έργα και πράξεις για να πάρει τη θέση που της αξίζει σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

»Εδώ συνθέτουμε μια ομάδα από ανθρώπους που έχουν πετύχει επαγγελματικά, από ανθρώπους που έχουν χαράξει μια σημαντική πορεία, που έχουν προσφέρει στην κοινωνία, επιστήμονες, ανθρώπους που δρουν στη πολιτική και στον χώρο της εργασίας, ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν.

»Αυτός ο πυρήνας των χιλιάδων ανθρώπων που έχουν δηλώσει “το παρών” και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αξιοποιηθούν, θα εργαστεί συστηματικά για να δημιουργηθεί η Αθήνα του αύριο, μια πρωτεύουσα που μέσα από το λαμπρό ιστορικό παρελθόν θα προχωρήσει αναγεννημένη ελπιδοφόρα στο μέλλον. 

»Όλοι μαζί ξεκινάμε να εργαζόμαστε μέσα στο 2018, δημιουργώντας ένα ανθρώπινο τσουνάμι ιδεών και πράξεων, με στόχο να αλλάξουμε το γκρίζο και μίζερο παρόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet