Κυριακή 27 Μαΐου 2018

5ο Attika Run & Fun Grand Prix: Έκπτωση 20% για κατοίκους Αμαρουσίου

0
92 Προβολές

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται στο Μαρούσι το 5ο Attika Run & Fun Grand Prix που συνδιοργανώνουν ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Ευεξία» και ο Δήμος Αμαρουσίου, με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών πολιτών του Δήμου που επωφελούνται του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στους κατοίκους – δημότες του Δήμου Αμαρουσίου που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή συμμετοχής τους στους αγώνες, από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου 2018, προσφέρεται έκπτωση 20%.

Η έκπτωση αφορά αποκλειστικά την απλή συμμετοχή (των 10 ευρώ που με την έκπτωση γίνεται 8 ευρώ) και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται και οι δημότες και κάτοικοι που έχουν ήδη κάνει εγγραφή.

Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.feelgoodsports.gr όπου εκτός από τη φόρμα εγγραφής υπάρχει αναρτημένη και η προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Εναλλακτικά, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του συλλόγου Feel Good Sports Club (Θαρύπου 2, Νέος Κόσμος, τηλ. 215 5507330).

Προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση ο Δήμος Αμαρουσίου σημειώνει: «Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε για καλό σκοπό, προσφέροντας τη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up