Άγνωστοι ανατίναξαν το αυτοκίνητο της Μελίνας Εμφιετζόγλου στην Κηφισιά
Κοινωνία

Άγνωστοι ανατίναξαν το αυτοκίνητο της Μελίνας Εμφιετζόγλου στην Κηφισιά

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αττικής μπαίνει ο εμπρηστικός – εκρηκτικός μηχανισμός που άγνωστοι τοποθέτησαν γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της διευθύνουσας συμβούλου της Μηχανικής, Μελίνας Εμφιετζόγλου.

Οι δράστες τοποθέτησαν το «δέμα» ακριβώς κάτω από το Volkswagen Beetle της κόρης του επιχειρηματία, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, που ήταν σταθμευμένο έξω από μονοκατοικία που διαμένει στην περιοχή της Κηφισιάς. Από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα έμπειροι και ριψοκίνδυνοι, καθώς χτύπησαν σε μία από τις καλά φυλασσόμενες γειτονιές της Αθήνας, καθώς σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν επτά έως εννέα μικρές εκρήξεις, με το αμάξι να τυλίγεται στις φλόγες και να γίνεται παρανάλωμα του πυρός μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, ενώ στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν μεταφερθεί υπολείμματα του μηχανισμού και άλλα ευρήματα από το σημείο. Η Μελίνα Εμφιετζόγλου κατέθεσε, μέσω της δικηγόρου της, μήνυση κατά αγνώστων και έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και στον ανακριτή. Σε δήλωση της η οικογένεια τονίζει ότι «πρόκειται για ένα άνανδρο χτύπημα. Η οικογένειά μας δεν εκβιάζεται, ούτε απειλείται».

Αξίζει να σημειώσουμε πως το σπίτι που διαμένει η διευθύνουσα σύμβουλος της Μηχανικής δεν φυλάσσεται, ενώ οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στους ανταγωνιστές της κατασκευαστικής εταιρείας.

Πηγή: reader.gr/ Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet