Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη υπέρ της Μακεδονίας συμμετέχει ο ΣΕΑΝΑΑ

0
62 Προβολές

Τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο ΣΕΑΝΑΑ δηλώνει αντίθετος σε κάθε ελιγμό και προτεινόμενη λύση, «με στοιχεία αλυτρωτισμού, καθώς και στην προάσπιση του Εθνικού συμφέροντος».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Με αφορμή το επίκαιρο, πλην όμως χρόνιο και φλέγον, θέμα της επίλυσης του ζητήματος το οποίο αφορά στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων, που εδώ και δεκαετίες προκαλεί με τις ανιστόρητες, απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες διεκδικήσεις εναντίoν της Ελλάδας και της παγκόσμιας κληρονομιάς μας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής δηλώνει παρών και έτοιμος να πρωτοστατήσει στην αυθόρμητη αντίδραση του λαού μας εναντίον κάθε ελιγμού και προτεινόμενης λύσης με στοιχεία αλυτρωτισμού, καθώς και στην προάσπιση του Εθνικού συμφέροντος.

Το σθένος και η ψυχή του Έλληνα, ο όρκος που δώσαμε στην Πατρίδα, δεν επιτρέπουν τίποτα λιγότερο και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στους διεκδικητές της ιερής Μακεδονικής γης και της ιστορίας της χώρας μας, στην προπαγάνδα και στις τυχόν απειλές τους.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Μετά την από 15-01-2018 ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας θα εκπροσωπήσει τον ΣΕΑΝ Αν. Αττικής στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ
 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up