Μ. Πατούλη: Το Στάδιο Πεύκης «πλημμύρισε» από υποσχέσεις της δημοτικής Αρχής
Αθλητισμός

Μ. Πατούλη: Το Στάδιο Πεύκης «πλημμύρισε» από υποσχέσεις της δημοτικής Αρχής

Την «πλήρη εγκατάλειψη» και «απαξίωση» του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης καταγγέλλει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου πλημμύρισε προσφάτως και η δημοτική σύμβουλος κατηγορεί τη διοίκηση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη ότι δεν κινεί τις διαδικασίες για να τεθεί σε εφαρμογή το έργο εξωραϊσμού του Σταδίου.

Μάλιστα, η κα Μ. Πατούλη-Σταυράκη κάνει λόγο για «ακατάσχετη παροχολογία» από πλευράς του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, αναφορικά με έργα ύψους 22 εκατ. ευρώ στον Δήμο, τονίζοντας ότι «είναι ντροπή να μην μπορούν να εκτελέσουν ένα έργο σωστά, προγραμματισμένα και αποτελεσματικά». Μάλιστα, καλεί τον δήμαρεχο να δώσει άμεσα λύσεις ή αλλιώς να παραιτηθεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου:

Μαρίνα Πατούλη: Το Στάδιο της Πεύκης «πλημμύρισε» από τις υποσχέσεις της δημοτικής Αρχής

Το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης «βουλιάζει» μέρα με τη μέρα στην πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωση, με ευθύνη της δημοτικής Αρχής, παραμένοντας κουφάρι έωλων υποσχέσεων, μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Αττικής. Αντί να τρέξουν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να τεθεί σε εφαρμογή η υλοποίηση για τον εξωραϊσμό του Σταδίου, ύψους 500.000 ευρώ, οι διοικούντες αντιμετωπίζουν το θέμα με τη συνήθη απάθεια και απραξία που τους χαρακτηρίζει, ακολουθώντας την τακτική των πάσης φύσεως δικαιολογιών.

Η δημοτική Αρχή του κ. Μαυρίδη οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων εδώ και τώρα, να κοιτάξει κατάματα τους πολίτες, τα αθλητικά σωματεία, τη νέα γενιά και να ζητήσει «συγγνώμη» για τη διαχρονικά επικίνδυνη στάση ολιγωρίας που επιδεικνύει στο ζήτημα. Να ενημερώσει υπεύθυνα την κοινωνία για την ντροπιαστική εικόνα του Σταδίου και να πάψει να το παίζει συνεχώς αμέτοχη και ανεύθυνη.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου που πλημμύρισε πρόσφατα δεν τιμά κανέναν και κυρίως αυτούς που διοικούν επί χρόνια και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το κατάντημά του. Το γαϊτανάκι των «λευκών επιταγών» και της ακατάσχετης παροχολογίας μεταξύ των κ.κ. Μαυρίδη και Καραμέρου, για τα δήθεν μεγάλα έργα ύψους 22 εκατ. ευρώ που θα πραγματοποιήσουν στον Δήμο μας, πρέπει να λάβει τέλος. Είναι «ντροπή» να μην μπορούν να εκτελέσουν ένα έργο σωστά, προγραμματισμένα και αποτελεσματικά, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια όταν βλέπουν κάμερες και λαοσυνάξεις.

Αν και είχα προτείνει ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες λύσεις, ως πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, 2 χρόνια πριν, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο Στάδιο της Πεύκης, μέσα από προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αμαρουσίου και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών, δυστυχώς απορρίφθηκαν με παρέμβαση του σημερινού δημάρχου.

Η διοίκηση Μαυρίδη είναι βαθύτατα προσκολλημένη στο χθες. Αναδεικνύει την πολιτική του ώριμου φρούτου ως βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την πλήρη ανευθυνότητα της σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης.

Το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης δεν μπορεί να παραμένει «θαμμένο» στους ανεκπλήρωτους λογαριασμούς και τα ευχολόγια του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα. Αρκετά με τον εμπαιγμό σας. Δώστε άμεσες λύσεις ή αλλιώς παραιτηθείτε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet