Ο Μολυβένιος Στρατιώτης… έρχεται στο Νέο Ψυχικό
Πολιτισμός

Ο Μολυβένιος Στρατιώτης… έρχεται στο Νέο Ψυχικό

Μια παράσταση για παιδιά από 4 έως… 104 ετών παρουσιάζεται την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού. Το αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» παρουσιάζεται από την παιδική σκηνή του ηθοποιού Μάριου Ιορδάνου.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 12:30 και η είσοδος ανέρχεται στα 6 ευρώ ανά άτομο. Θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο στο κτήριο πολλαπλών χρήσεων (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ. 210 6728043). Απαραίτητη η κράτηση θέσης με αποστολή μηνύματος στο e-mail: [email protected].

Τη δράση διοργανώνει το «Στέκι του Παιδιού» Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Τα παιχνίδια, όταν οι άνθρωποι δεν τα βλέπουν, ζωντανεύουν, χορεύουν και τραγουδούν. Έτσι και μία χάρτινη μπαλαρίνα. Ζωντανεύει στο σπίτι που ζει, όταν καταφθάνει με τον ταχυδρόμο ένα δώρο που θα της αλλάξει τη ζωή. Είναι ένας μολυβένιος στρατιώτης, που κουτσαίνει από το ένα πόδι.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία/ Μουσική επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου
Θεατρική Διασκευή/Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν
Ενδυματολογία: Ελευθερία Τώρα
Σκηνογραφία: Βαλεντίνο Βαλάσης
Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Μέλπω Μπατσακούτσα.

Λίγα λόγια για το «Στέκι του Παιδιού»

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012, χρηματοδοτείται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών. Στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού και τις  δραστηριότητες επιμελούνται και  πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες & ειδικευμένοι εμψυχωτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet