Τσικόπουλος: Θεωρούμαστε η ευχάριστη έκπληξη της Β’ Εθνικής, πάμε έτσι μέχρι τέλους
Αθλητισμός

Τσικόπουλος: Θεωρούμαστε η ευχάριστη έκπληξη της Β’ Εθνικής, πάμε έτσι μέχρι τέλους

Ακόμη μία μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Πανερυθραϊκός, αφού αύριο (Κυριακή 21/1, 15:00) στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» θα έχει αύρα… Α1, υποδεχόμενος τον πολύ ισχυρό Ιπποκράτη Κω, των Ασημακόπουλο – Χαρίση – Κουμπούρα, για την 14η Αγωνιστική της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Μάλιστα, η συγκυρία είναι ιδανική, καθώς το σπουδαίο αυτό ντέρμπι ανάμεσα στον δεύτερο (Πανερυθραϊκό) και τον τρίτο (Ιπποκράτη) της βαθμολογίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, που θα γεμίσουν το «Στέλιος Καλαϊτζής», στο πλαίσιο της πρώτης «Academy Day» για τη φετινή περίοδο.

Συστάσεις δεν χρειάζονται για το ρόστερ των Κώων, όπως εξήγησε ο νεαρός γκαρντ του Πανερυθραϊκού, Γιώργος Τσικόπουλος, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό δίνει στον ίδιο και τους συμπαίκτες του μεγαλύτερο κίνητρο, προκειμένου να κάνουν ακόμη μία πολύ μεγάλη υπέρβαση…

«Ήδη έχουμε καταφέρει να θεωρούμαστε μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Β’ Εθνικής και φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά και περήφανοι για τα όσα έχουμε πετύχει έως τώρα. Φυσικά, τα όσα έχουμε κατορθώσει μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι προϊόν πολύ σκληρής δουλειάς και προσπάθειας από όλους, απόλυτης εμπιστοσύνης και πίστης στο πλάνο μας, αλλά και του τρομερού κλίματος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε παίκτες – προπονητές – διοίκηση» τονίζει ο παίκτης και προσθέτει:

«Παρά το γεγονός ότι πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στον στόχο της γρήγορης παραμονής μας, σκοπεύουμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να παραμείνουμε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τέλους!

»Έχουμε πολύ μεγάλη “δίψα” να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και ο Ιπποκράτης Κω μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο, μιας και πρόκειται για μία απ’ τις πλέον ποιοτικές και ακριβές ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, και σε περίπτωση που τα καταφέρουμε θα έχουμε κερδίσει ένα τεράστιο παράσημο, θα έχουμε φτάσει σε άλλη μία τεράστια υπέρβαση! Δεν χρειάζονται συστάσεις για το ρόστερ τους, αφού διαθέτουν παίκτες όπως οι Ασημακόπουλος, Χαρίσης, Κουμπούρας (και όχι μόνο), που αποτελούν “κόσμημα” όχι μόνο για την Β’ Εθνική, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

»Εκείνο που μας έχει τονίσει ο κόουτς Χουχουλής είναι ότι για να έχουμε τύχη θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, καθώς απέναντι σε ένα τόσο έμπειρο και ποιοτικό σύνολο το παραμικρό λάθος, την παραμικρή ολιγωρία θα την πληρώσεις. Είμαστε πανέτοιμοι για ακόμη έναν “τελικό”, ακόμη μία μεγάλη “μάχη” και πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτά για τα οποία μας έχουν προετοιμάσει οι προπονητές μας και ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο, είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε για ακόμη μία φορά χαρούμενους τους φιλάθλους μας!

»Και μιας και αναφέρθηκα στους φίλους της ομάδας μας, η πρωτοβουλία του Πανερυθραϊκού για την “Academy Day” στο αυριανό ματς είναι εξαιρετική και μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση το να αγωνιστούμε μπροστά σε εξέδρες γεμάτες από τα παιδιά των Ακαδημιών μας! Να μην λείψει κανείς!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet