Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Άγιος Ελευθέριος»
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Άγιος Ελευθέριος»

Σε μια όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Σωρού & Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, αφού ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την αγαστή συνεργασία και επισήμανε ότι είναι πάντα στη διάθεση τους προκειμένου να επιλυθούν τα σύνθετα προβλήματα με λειτουργικές λύσεις.

Ήδη, όπως είπε ο κ. Πατούλης, «αγωνιζόμαστε για μία βιώσιμη πόλη και προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις για έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής. Τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή θα δώσουν μια νέα πνοή αλλαγής και δημιουργίας».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε ότι, «τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας οφείλουμε όλοι να διατηρήσουμε ζωντανές αυτές τις διαχρονικές αξίες που μας χαρακτηρίζουν, δείχνοντας αλληλεγγύη και ευαισθησία σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Κατερίνα Ιωάννου, Κατερίνα Ψάλτη, Κώστας Βλάχος και Παναγιώτης Σαγρής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet