«Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

Στη Νέα Κηφισιά συνεχίζεται η δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 στο Fruzaty Cafe (Ελαιών 42).

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι δημότες Κηφισιάς για τη συγκεκριμένη δράση τους προηγούμενους μήνες και η μεγάλη προσέλευση, οδήγησε στην απόφαση να πραγματοποιηθεί “ανοικτός καφές” στη Νέα Κηφισιά».

Ομιλητές θα είναι ο κ. Χρήστος Σπαθαράκης από την εταιρεία Ferryhopper, οι κ.κ. Γιώργος Μοιρώτσος και Χαράλαμπος Νίκας από την Contact Pigeon και ο κ. Θεόφιλος Βασιλειάδης από την Socital, οι οποίοι θα αναφερθούν στο πώς γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας της εταιρείας τους, στις προκλήσεις που συνάντησαν, τη σημερινή πορεία της εταιρείας τους και ποιοι είναι οι στόχοι τους για το μέλλον.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Ευάγγελο Αυλήτη.

Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet