Εγκρίθηκε ο ΟΕΥ του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Εγκρίθηκε ο ΟΕΥ του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη – Παιδεία» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, σημειώνει ότι «η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, και η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ είχε σαν αποτέλεσμα την έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Νομικού Προσώπου». Παράλληλα, επισημαίνει ότι, μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ 4650/Β΄/29/12/2017, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα. «Αυτές οι αλλαγές ανοίγουν έναν θεσμικό διάδρομο και αποτελούν όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία για την ενίσχυση των θεσμών, της ισονομίας και της διαφάνειας» τονίζει.

«Έχουμε την πολιτική βούληση, τη στρατηγική και τα εργαλεία για να προχωράμε σε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να αναβαθμίσουμε ή να οργανώσουμε καλύτερα το Νομικό μας Πρόσωπο. Παράλληλα, έχουμε ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του ΚΟΙΠΑΠ και των δημοτών. Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται η σχέση μας με τους δημότες» τόνισε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Άννα Ασπραδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet