Με τον δήμαρχο Πεντέλης η πρώτη συνάντηση του νέου προέδρου της ΠΕΔΑ
Αυτοδιοίκηση

Με τον δήμαρχο Πεντέλης η πρώτη συνάντηση του νέου προέδρου της ΠΕΔΑ

Με τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) τον Οκτώβριο 2014, συναντήθηκε ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, στο πλαίσιο της αναγγελθείσας από τον ίδιο την ημέρα της εκλογής του προσωπικής δέσμευσης του, ότι θα ξεκινήσει, σε άμεσο χρόνο, συναντήσεις του και με τους 66 δημάρχους της Αττικής.

Η συνάντηση των δύο αυτοδιοικητικών -παραταξιακά αντίπαλοι στις εκλογές του 2014-  έγινε στο δημαρχείο Πεντέλης με τον συμβολισμό, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΠΕΔΑ, εκ μέρους του κ. Γ. Ιωακειμίδη, της απόδοσης τιμής στον επικεφαλής της πρώτης σε εκλογική δύναμη αυτοδιοικητικής παράταξης στο λεκανοπέδιο Αττικής

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΠΕΔΑ, «η συνάντηση των δύο δημάρχων αναλώθηκε στα σοβαρά και επείγοντα θέματα της Αυτοδιοίκησης, υπήρξε συναντίληψη στα περισσότερα από αυτά, με κοινή εκτίμηση την ανάγκη να διατηρηθεί και να υποστηριχθεί ακόμη περισσότερο το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας που σήμερα χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο τμήμα του αυτοδιοικητικού χώρου».

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δ. Στεργίου-Καψάλης, σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε την εκλογή του κ. Γ. Ιωακειμίδη «ως ελπίδα για την ΠΕΔΑ» , του ευχήθηκε καλή τύχη στο έργο του και τον προέτρεψε «να μη ξεχάσει ότι το ασυμβίβαστο δεν μπορεί να μην ισχύει και για τους δημάρχους».

Στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό να μας εμπιστευθούν οι αυτοδιοικητικοί της Αττικής και  όλοι μαζί να παλέψουμε πραγματικά για μια καλύτερη, ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση που είναι και το ζητούμενο τόσο το δικό μου όσο και του κ. Στεργίου».

Ακολουθούν οι δηλώσεις των δύο δημάρχων που έγιναν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τους:

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet