Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην καθιερωμένη ετήσια αποκριάτικη συνεστίαση που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Αθμονέων με την ευκαιρία της έναρξης του Τριωδίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη του και φίλους του Συλλόγου και άλλους εκπροσώπους της διοίκησης του Δήμου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αποκριάτικη εκδήλωση, ο δήμαρχος Αμαρουσίου αντάλλαξε ευχές για καλές Αποκριές με τους παρευρισκόμενους, επαναλαμβάνοντας ότι «η διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου ενισχύοντας και προωθώντας το έργο και τις δράσεις του».

Με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων, Ρούλα Μπογδάνου-Καλύβα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη βούλησή του να συμβάλει με κάθε τρόπο στην καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου».

Εκτός από μέλη του Συλλόγου, παρόντες στη συνεστίαση εκ μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευθύμης Τσίγκας, Δημήτρης Σμυρνής και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet