Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας αθλητικών συλλόγων η Μ. Πατούλη
Αθλητισμός

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας αθλητικών συλλόγων η Μ. Πατούλη

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, παραβρέθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις εθιμοτυπικές εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας Αθλητικών Σωματείων του Δήμου και συγκεκριμένα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης και του Γ.Σ. «Αναγέννηση Πεύκης».

Η κα Πατούλη δίνοντας το «παρών» στις εκδηλώσεις τωνΣυλλόγων ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ συνεχάρη τους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των Σωματείων για το υψηλό επίπεδο αθλητισμού, την προάσπιση των αθλητικών αξιών που υπηρετούν, την προβολή και αναγνώριση του Δήμου στα αθλητικά δρώμενα.

Στην εκδήλωση του ΚΑΟ Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Διαμαντόπουλος» η κα Πατούλη ευχήθηκε στον πρόεδρο, Θωμά Καλογεράκο, «επιτέλους η ομάδα να αποκτήσει το δικό της “σπίτι”, εντός του 2018, με την ολοκλήρωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης, που διαιωνίζεται τα τελευταία 20 χρόνια». Όπως ανέφερε: «Η ένταξη του έργου στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 2.000.000 ευρώ, δεν φτάνει από μόνη της, αν δεν υπάρξει πολιτική βούληση, ετοιμότητα και προώθηση των αναγκαίων διαδικασιών από πλευράς Δήμου». Η κα Πατούλη δεσμεύτηκε, ως αιρετή, ότι θα επαγρυπνά για την υλοποίηση του έργου, πιέζοντας συστηματικά προς κάθε κατεύθυνση. Όπως τόνισε: «Καλά τα έργα στη θεωρία, αλλά η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης οφείλει να κινητοποιηθεί με υπευθυνότητα, στρατηγικό σχεδιασμό και όχι απάθεια και εφησυχασμό, μέχρι την τελική ευόδωσή τους».

Στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις που είχε με συνδημότες της στην κοπή της πίτας του Γ.Σ. «Αναγέννηση Πεύκης», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στην Πεύκη, έγινε, όπω; σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωσή της «δέκτης της αγανάκτησης που κυριαρχεί στην τοπική κοινωνία για την ντροπιαστική εικόνα του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης». Η κα Πατούλη αντάλλαξε απόψεις με τις οικογένειες των μελών του Συλλόγου, τους εξήγησε ότι επί ημερών της, ως πρώην πρόεδρος του ΠΕΑΠ, πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις για το ταρτάν, οι οποίες, όπως είπε «δεν αγκαλιάστηκαν και δεν προωθήθηκαν από τη διοίκηση του Δήμου, αφήνοντας έτσι το πρόβλημα να σέρνεται στον χρόνο εις βάρος όλων». Παράλληλα, τους ενημέρωσε για τις άμεσες ενέργειες που ακολούθησε ως διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ μέχρι την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον εξωραϊσμό του γηπέδου, ως συμβαλλόμενη με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και για, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τις τεράστιες ευθύνες και την πλήρη απραξία της σημερινής διοίκησης του Δήμου που περιμένει τα γεγονότα, αντί να έπεται αυτών».

Η κα Πατούλη συνομίλησε με τους προέδρους του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, Θωμά Καλογεράκο, και του Γ.Σ. «Αναγέννηση Πεύκης», Κωνσταντίνο Γκριτζάπη, τονίζοντας ότι «θα βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των Συλλόγων, ως μάχιμη και ενεργή δημοτική σύμβουλος, αλλά και σε κάθε εποικοδομητική  πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν με σκοπό την προαγωγή του “ευ αγωνίζεσθαι”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet