Αυλαία σχολικής χρονιάς στο 4ο Δημοτικό Σχολείο
Κοινωνία

Αυλαία σχολικής χρονιάς στο 4ο Δημοτικό Σχολείο

Άλλη μια σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικές στιγμές συγκίνησης, χαράς, γέλιου, γνώσεων, νέων κοινών εμπειριών και ανέμελων διαλειμμάτων, έφτασε στο τέλος της για το 4o Δημοτικό Σχολείο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων. Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στο προαύλιο χώρο του σχολείου, με μια όμορφη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και γλυκιές αναμνήσεις για μαθητές και γονείς. “Μια όμορφη βραδιά που όλοι νιώσαμε έστω και για λίγο παιδιά, έχοντας στον νου την εικόνα των πρώτων δασκάλων που μας βοήθησαν να αποκτήσουμε πολύτιμα πνευματικά εφόδια και σεβασμό για τη ζωή”.

Τη γιορτή λήξης παρακολούθησαν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας εκπαίδευσης Ηλίας Τσουχνικάς, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, εκπαιδευτικοί – δάσκαλοι, γονείς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και πολλοί φίλοι των μαθητών.

Ο δήμαρχος Δ. Στεργίου –Καψάλης, αφού συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη δημιουργική τους παράσταση, ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι σήμερα παρά ποτέ έχουμε ανάγκη από ανθρώπους και ανθρωπιά. «O διευθυντής του σχολείου σας κ. Σπύρος Χαλεπλής και οι δάσκαλοί σας, με αίσθημα ευθύνης, σας οδηγούν στους δρόμους ανακάλυψης της γνώσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet