Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: «Με τη γίδα στην πλάτη» πιάστηκε η διοίκηση Στεργίου
Πολιτική

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: «Με τη γίδα στην πλάτη» πιάστηκε η διοίκηση Στεργίου

«Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε για άλλη μια φορά η διοίκηση Στεργίου» υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή του, ο δημοτικός συνδυασμός Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, αναφερόμενος στην 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) Δήμου Πεντέλης.

Όπως αναφέρει η παράταξη, κατά τη συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, η διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη απέσυρε τρεις κωδικούς από την προωθούμενη αναμόρφωση, ένας εκ των οποίων αφορούσε σε έκδοση φωτογραφικού λευκώματος για τα 100 χρόνια ιστορίας των Μελισσίων, κόστους 20.000 ευρώ, που -όπως υποστηρίζει ο συνδυασμός- έχει ήδη κυκλοφορήσει!

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός αναφέρει:

«Με τη γίδα στην πλάτη» πιάστηκε για άλλη μια φορά η διοίκηση Στεργίου
Επιδιώκει έγκριση για την έκδοση λευκώματος που ήδη έχει κυκλοφορήσει!

«Με τη γίδα στην πλάτη» πιάνεται, για άλλη μια φορά, η διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης, η οποία έχει μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο σε τυπικό όργανο επικύρωσης προειλημμένων αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της 30/1/2018 ήρθε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση 1ης αναμόρφωσης έτους 2018 του ΝΠΔΔ Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Πριν τη συζήτηση, ο δήμαρχος ενημέρωσε για την απόσυρση τριών κωδικών από την πρόταση αναμόρφωσης, προκειμένου τα θέματα να επανεξετασθούν και να έρθουν σε επόμενη συνεδρίαση. Μόνο που «ξέχασε» να ενημερώσει ότι ένα από τα θέματα που αποσύρθηκαν, αυτό του φωτογραφικού λευκώματος για «100 χρόνια Μελίσσια», το οποίο θα κοστίσει στον Δήμο 20.000 ευρώ(!), αφορά σε έκδοση που ήδη έχει κυκλοφορήσει και βρίσκεται στα χέρια μας!

Ο κωδικός που αποσύρθηκε.

Άρα, τι ήρθε να ζητήσει από τους δημοτικούς συμβούλους η διοίκηση; Να εγκρίνουν την πραγματοποίηση ή μη, δαπάνης για κάτι που έχει ήδη γίνει; Πόσο αυτό υπηρετεί τη νομιμότητα; Και τι θ’ αλλάξει όταν θα έρθει εκ νέου το θέμα να συζητηθεί;

Περιμένουμε πραγματικά με ενδιαφέρον τις απαντήσεις της διοίκησης, η οποία φαίνεται ότι «καίγεται» τόσο πολύ να… στηρίξει τους δικούς της ανθρώπους, ώστε δεν μπορεί να περιμένει καν την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να τους δώσει το οποιοδήποτε έργο.

Λεύκωμα για τα 100 χρόνια ιστορίας των Μελισσίων.

Μόνο που συνυπεύθυνοι σε τέτοιου είδους κινήσεις είναι και όσοι σπεύδουν να ψηφίσουν παρόμοιες εισηγήσεις, οι οποίες «μπάζουν» από παντού και κυρίως αναδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αγωνία της διοίκησης να εξασφαλίσει την πολιτική επιβίωσή της…

Η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή θα είναι παρούσα, πάντως, προκειμένου να αποτρέψει οποιαδήποτε προσπάθεια μετατροπής του Δήμου Πεντέλης σε «παραμάγαζο» κάποιων, που θέλουν να τον χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτηση των προσωπικών φιλοδοξιών τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet