Συμπολιτεία: Ενοχή, εκνευρισμός και αλαζονεία δημάρχου Πεντέλης
Πολιτική

Συμπολιτεία: Ενοχή, εκνευρισμός και αλαζονεία δημάρχου Πεντέλης

Απαντήσεις αναφορικά με το θέμα της έκδοσης λευκώματος για τα Μελίσσια, χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, εξακολουθεί να χητάει η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, μετά και από την ανακοίνωση – απάντηση από πλευράς διοίκησης του Δήμου.

Η παράταξη κάνει λόγο για απάντηση από πλευράς του δημάρχου, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η οποία «δείχνει την ενοχή του, τον εκνευρισμό του, την αλαζονεία του, αλλά πάνω από όλα την ανεπάρκειά του, ψυχική και φυσική να έχει τη θέση του δημάρχου».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συμπολιτείας:

Κατανοούμε τον εκνευρισμό του κ. Στεργίου που πιάστηκε να παρανομεί, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι αντί να λέει ανοησίες πρέπει να δίνει απαντήσεις στην αντιπολίτευση

Η ανακοίνωση του κ. Στεργίου ως απάντηση στις καταγγελίες μας για τις παρανομίες που έκανε σχετικά με την έκδοση ενός βιβλίου με την ιστορία της πόλης, δείχνει την ενοχή του, τον εκνευρισμό του, την αλαζονεία του, αλλά πάνω από όλα την ανεπάρκειά του, ψυχική και φυσική να έχει τη θέση του δημάρχου. Ακολούθησε ξανά την αλαζονική, ενοχική και ανεύθυνη τακτική του, να μην δίνει απαντήσεις όταν φαίνεται ανεπαρκής ή ένοχος, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τον ευχαριστούμε που είχε την καλοσύνη να μας απαντήσει, διότι έτσι θα επιμείνουμε στα ερωτήματά μας. 

Τον καλούμε για το σκάνδαλο του βιβλίου να δώσει ως «υπεύθυνος άνδρας» τις ακόλουθες απαντήσεις:

  • Ποιος έδωσε την εντολή στον εκδότη να τυπώσει το βιβλίο; 
  • Η εντολή ήταν προφορική ή γραπτή;
  • Ποιος παρέλαβε το βιβλίο και ποιος το αποθήκευσε στο Κολυμβητήριο των Μελισσίων;
  • Πού είναι το Δελτίο Αποστολής των βιβλίων;
  • Έχει κοπεί τιμολόγιο ή όχι;
  • Γιατί όλα αυτά έγιναν παράνομα και δεν τηρήθηκε καμία από τις προβλεπόμενες διαδικασίες;

Ας απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα ο κ. Στεργίου, ο οποίος είναι ο ίδιος ο χειρότερος και πιο άχρηστος δήμαρχος αυτής της πόλης και να αφήσει τις ανοησίες περί λάσπης. Αν δεν απαντήσει υπεύθυνα θα είναι ένοχος. Αν δώσει πειστικές απαντήσεις, τότε εμείς ως Συμπολιτεία έχουμε το θάρρος να αναθεωρήσουμε τη θέση μας. Τον περιμένουμε λοιπόν.

Σε ότι αφορά τη λάσπη που συνεχίζει να ρίχνει στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων, του θυμίζουμε, μεταξύ άλλων και τα εξής:

α) Η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων παρέλαβε έναν Δήμο με πάγια περιουσιακά στοιχεία 30 εκατ. και τον παρέδωσε με 52 εκατ. Μέσα σε 4 χρόνια έκανε έργα 22 εκατ. ευρώ.

β) Η προηγούμενη διοίκηση τιμήθηκε από τους Μελισσιώτες το 2010 και το 2014 με την πρώτη θέση και στους δύο γύρους των δημοτικών εκλογών, ως αναγνώριση του επιτυχημένου έργου της και της προσφοράς της στην πόλη.

γ) Η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων πέτυχε δανεισμό του Δήμου, στα επίπεδα του 0,4% σήμερα, επιτόκιο μοναδικό για δημόσιο και ιδιωτικό φορέα στη χώρα.

Απόσπασμα απόφασης

δ) Οι εισαγγελικές Αρχές, έκριναν ότι το έργο της προηγούμενης διοίκησης είχε «συνετή και επωφελή για το δημόσιο οικονομική διαχείριση». 

Αν μάλιστα έχει την καλοσύνη να μας προκαλέσει για το θέμα, τον καλούμε σε δημόσιο διάλογο, όπου θα συγκρίνουμε το έργο του καθενός.

Το έργο του κ. Στεργίου είναι ανύπαρκτο, μηδενικό. Κανένα μεγάλο θέμα δεν έχει προχωρήσει, η καθαριότητα στην πόλη είναι η χειρότερη που ήταν ποτέ. Ο κ. Στεργίου περιορίζεται σε φιέστες και βραβεύσεις, όπως είχε την ευγενική καλοσύνη να μας θυμίσει. Μάλιστα τον ευχαριστούμε που μας έκανε να θυμηθούμε ότι βραβεύει και ο ίδιος τον εαυτό του.

Με την ευκαιρία ας του ξαναθυμίσουμε ότι βρίσκεται στη θέση του δημάρχου γιατί έριξε τόνους λάσπης προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, που δεν είναι άλλος από το «να πάει από το Διοικητήριο στο Κοιμητήριο», όπως έχει την ευγενή καλοσύνη να μας το υπενθυμίζει συχνά, τώρα τελευταία…

Όμως τα πράγματα στην πόλη είναι σοβαρά και αφορούν όλους τους πολίτες. 

Η απάντηση του κ. Στεργίου δείχνει για ακόμα μια φορά, ότι, σε συνδυασμό με την ηλικία του, δεν έχει την ψυχική επάρκεια που χρειάζεται να έχει στη θέση του δημάρχου. Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους πάντες…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet