Μ. Πατούλη: Χρέος μας η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη σύγχρονη γυναίκα
Κοινωνία

Μ. Πατούλη: Χρέος μας η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη σύγχρονη γυναίκα

Στην προώθηση του προγράμματος του ΕΔΔΥΠΠΥ για δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης συνέβαλε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ευαισθητοποιημένη, όπως τονίζει, στα θέματα πρόληψης της υγείας που αφορούν στη σύγχρονη γυναίκα.

Η κ. Πατούλη, όπως ενημερώνει, με συνεχείς παρεμβάσεις της, όλο το προηγούμενο διάστημα προς τη διοίκηση του ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας), κατάφερε να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό δωρεάν μαστογραφίες στον Δήμο Λυκόβρυσης –  Πεύκης, δίνοντας έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία η κ. Πατούλη τονίζει τα εξής:

«Στις μέρες μας, έχοντας στο επίκεντρο την πρόληψη και την προαγωγή της δημόσιας υγείας, οφείλουμε να ενώνουμε διαδημοτικές δυνάμεις για το συλλογικό συμφέρον. Οι γυναίκες που είναι άπορες και ανασφάλιστες στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν του προγράμματος δωρεάν ψηφιακών μαστογραφιών του ΕΔΔΥΠΠΥ, προστατεύοντας την υγεία τους. Χρέος μας, όλων όσοι αντιπροσωπεύουμε από θέσεις ευθύνης την ίδια την κοινωνία, είναι η ανάληψη στοχευμένων πρωτοβουλιών που υπηρετούν τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του, διαμορφώνοντας καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης για όλους.

»Καλώ όλες τις γυναίκες να συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών, που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Αγ. Ανάργυροι” και θα είμαι δίπλα σας, για να αναδείξουμε από κοινού την αξία της πρόληψης στην υγεία, σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Μας αφορά όλες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet